Mercedes-Benz WarrantyExtension

Verleng uw garantie op zekerheid
Het Mercedes-Benz WarrantyExtension programma zorgt voor een langdurig garantiegevoel. Met dit programma kunt u de garantie van uw wagen met maximaal 4 jaar verlengen.
  • Garantieverlenging van 1, 2, 3 of 4 jaar.
  • Herstellingen aan aandrijflijn, motor, versnellingsbak, elektrotechniek en telematicasysteem.
  • Inclusief dekking tot max. 200.000 km van de vervangingskosten van de hoogvoltbatterij wegens technisch defect (Mercedes-EQ model of Mercedes-Benz Plug-In Hybrid)*.
Hoe werkt het?
  • Optimale bescherming tot max. 10 jaar of 200.000 km lang.
  • Verlenging van 1,2,3 of 4 jaar.
  • Starten tot 8 jaar na eerste ingebruikname en/of 180.000 km.
  • Voor nieuwe en tweedehands wagens van Mercedes-Benz.
  • Onze Mercedes-Benz opgeleide technici houden uw wagen in perfecte staat.
Add+ een WarrantyExtension programma vanaf € 522 incl. BTW per jaar**.

*Deze dekking geldt zelfs na het verlopen van het Mercedes-Benz Group AG-waarborgcertificaat (geldig tot 100.000 km of 6 jaar voor PHEV en tot 160.000 km of 8 jaar voor Mercedes-EQ modellen, afhankelijk van welke limiet het eerste bereikt wordt), zowel voor nieuwe als voor Mercedes-Benz Certified personenwagens, tot max. 200.000 km of tot de voorziene einddatum van de garantieverlenging.

**Prijzen incl. btw, van toepassing tot 31/12/2023, geldig voor de maximumduur en/of het maximum aantal kilometers, afhankelijk van welke limiet het eerste bereikt wordt en op voorwaarde dat alle onderhouden uitgevoerd worden volgens de voorschriften van de Mercedes-Benz, volgens de voorschriften van de constructeur. Aanbod niet geldig voor AMG-, hybride-modellen en leasingmaatschappijen. Niet af te sluiten voor taxi's, koeriers-/hulpdiensten, verhuurbedrijven en voertuigen met buitenlandse kentekens. Meer info en de volledige voorwaarden zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Partner. Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV behoudt zich ten allen tijde het recht voor om de prijzen te wijzigen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en fouten.